Info om Vestegnens Kulturuge

Vestegnens Kulturuge 2020
Vestegnens Kulturuge finder sted i uge 37 og byder på en lang række forskellige kulturoplevelser på tværs af Vestegnens kommunegrænser.

Vestegnens Kulturuge - en ny kulturregion

Vestegnens Kulturuge er et kulturfællesskab mellem fem kommuner på Vestegnen: Albertslund, Hvidovre, Ishøj, Vallensbæk og Høje-Taastrup, og tilbyder borgere på Vestegnen en uge med forskellige kulturoplevelser og aktiviteter på tværs af kommunegrænserne.

Med kulturugen søger Vestegnens Kulturinvesteringsråd at sætte Vestegnen på kortet som ny kulturregion. Kulturen skal fungere som løftestang for udvikling og vækst, så Vestegnen gøres mere attraktiv for både lokale og udefrakommende. Kulturugen er flagskibet for VKIR's projekt og skal fungere som en årligt tilbagevendende kulturbegivenhed i uge 37.

Et samarbejde tværs over Vestegnen

VKIR har samlet en bred vifte af samarbejdspartnere fra Vestegnen for at kunne tilbyde borgerne mange forskellige kulturoplevelser. Kulturugen bliver derfor afviklet i samarbejde med en lang række kulturinstitutioner, foreninger og virksomheder fordelt over Vestegnen.

Vestegnens Kulturuge finder sted i uge 37 og løber af stablen fra fredag d. 4. sept. - søndag d. 13. september 2020.

Vil du være med i Vestegnens Kulturuge?

Du kan være med til at sætte dit præg på kulturugen! Som privatperson, forening eller erhvervsdrivende kan du være med til at afholde aktiviteter under Kulturugen. 

Hvis du har en god ide, eller bare er interesseret i at høre mere om projektet, så kontakt din kommunes kulturkonsulent.