Program

Program_side_boerneskoven
Du finder programmet for Vestegnens Kulturuge her på hjemmesiden, i app og på Facebook

Se programmet for kulturugen her 

Programmet opdateres løbende. 

 

Hent app'en og se programmet på din smartphone

Hent årets officielle app til Iphone

Hent årets officielle app til Android 

VÆR MED!

Har du en aktivitet, du gerne vil have med under Vestegnens Kulturuge 2021? Så vil vi meget gerne have dig med i det officielle program!

Det eneste, du skal gøre, er at taste aktiviteten eller arrangementet ind i vores online-kalender her (her kan også findes en letlæselig vejledning). Du vil derefter modtage en bekræftelsesmail med et link, hvor du som aktør kan orientere dig om, hvad der ellers foregår i løbet af Kulturugen. Derudover kan du via bekræftelsesmailen altid redigere eller slette din aktivitet.

App’en synkroniseres med oplysninger fra online-kalenderen. Det er derfor meget vigtigt, at alle aktiviteterne indtastes og registreres! Hvis aktiviteterne ikke tastes ind i kalenderen, kommer de ikke til at indgå i app’en og det officielle program! Følg derfor anvisningen foroven til at registrere arrangementer. Indtastningen vil forblive åben frem til og med Kulturugen, så man altid kan nå at indtaste sine aktiviteter løbende og få dem vist i programmet.

INDTAST DIN AKTIVITET HER


logo og grafik

Download logo-pakken, der indeholder Kulturugens logo i  forskellige format.

Download grafik-pakke, der indeholder årets design til plakater og social medier.

sociale medier

Har din aktivitet en Facebook-begivenhed, kan du med fordel indtaste linket til begivenheden via indtastningen (under ’Evt. link til flere oplysninger om arrangementet’). 

Kulturugen er meget interesseret i at få så mange begivenheder som muligt på Kulturugens Facebook-side. Er du interesseret i dette, så gør Vestegnens Kulturuge til medorganisator af din begivenhed, så kan din begivenhed nå ud til flere brugere og indgå både i din og Kulturugens Facebook-kalender. Har du brug for vejledning i dette, kontakt venligst sekretariatsmedarbejder Monika Funder: xmf@hvidovre.dk / 36392203.

Desuden opfordres alle til at tagge Vestegnens Kulturuge i relaterede opslag ved at ’synes godt om’ vores side og skrive @vestegnenskulturuge direkte i opslaget.

Vi bruger desuden hashtaggene #vestegn21 på Instragram o.l.