Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Generation Grøn: Skoleelever gør affald interessant

I uge 12 skal 68 skoleelever fra Langhøjskolen i Hvidovre arbejde med innovation og oplevelsesdesign i skolens featureuge ”Fra fantasi til virkelighed”. De er del af pilotprojektet ”Generation Grøn”, som har til formål at forandre borgeres affalds- og ressourceforståelse på en ny og positiv måde. Oplevelserne vises til ÅBENT HUS på Langhøjskolen fredag d. 21. marts kl. 16-18.
17. marts 2014

Generation Grøn projektet

Generation Grøn er 68 skoleelever fra Langhøjskolen i Hvidovre, som sammen med frivillige studerende fra Klimaambassaden, skal udvikle kreative oplevelseskoncepter, der kan forandre borgernes affalds- og ressourceforståelse på en positiv måde. Eleverne deltager i et innovations-forløb, som bringer dem til Kvickly Hvidovre, Arken i Ishøj og det nye Avedøre bibliotek. På Arken skal de bl.a. inspireres af den farvestrålende østrigske multikunstner Hundertwasser. Projektet tager udgangspunkt i to aktuelle udfordringer; affald som ressource og folkeskolereformen.

Et tværgående samarbejde

Generation Grøn er et samarbejde mellem Vestegnens Kulturinvesteringsråd, Aalborg Universitet/ INCEVIDA, Concito/Klimaambassaden, HvidovreBibliotekerne, InnovationsLab Hvidovre, ARKEN, Hvidovre By- og Teknisk Forvaltning, samt COOP/Kvickly.


Et pilotprojekt til Vestegnens Kulturlaboratorium

Generation Grøn er et pilotprojekt til det treårige udviklingsprojekt ”Øresunds Kultur-laboratorium”, der skal skabe regional kulturvækst. Vestegnens Kulturlaboratorium indgår som den danske del af projektet. Øresunds Kulturlaboratorium forventes at starte op i foråret 2015.


ÅBENT HUS 

Fredag d. 21. marts, kl. 16-18

Langhøjskolen, Hvidovre Strandvej 70A, 2650 Hvidovre