Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Programmet for Vestegnens Kulturuge 2014 er på gaden

1 egn, 7 kommuner, 9 dage og 15 topaktiviteter
11. august 2014

Programmet for Vestegnens Kulturuge 2014 er på gaden. Hvad siger du til at opleve Copenhagen Art Run i Ishøj, Oplevelsesrummet Generation Grøn i Hvidovre, Battle of the Beats i Glostrup, Wild Vest i Vallensbæk, Høst- og Havemarked i Rødovre, en udendørs nyfortolkning af Romeo og Julie i Albertslund eller Vestegnens Fortællekreds i Høje-Taastrup? Du kan også glæde dig til nycirkusforestillingen Camping Delight, Aeronautisk dag, seniorsatiren Halløj på Falderebet, magiske Stjernestøv – En Stedsans, naturskønne Mosens Dag, smuk Kor-Koncert i Rundkirkerne og underholdning Under Træet. Vestegnens Kulturuge finder sted for anden gang den 6.-14. september 2014, og byder på mere end 150 aktiviteter fordelt over ni dage.

I år er kræfterne samlet omkring en række større aktiviteter, som foregår i og på tværs af de syv deltagende Vestegnskommuner. Der er udvalgt 15 topaktiviteter, som kommer med en særlig anbefaling fra Borgmestrene. Der er oplevelser for enhver smag og for enhver alder. Vestegnens Kulturuge er for alle. Vestegnens Kulturuge og er resultat af et samarbejde mellem syv Vestegnskommuner og mere end 140 forskellige kulturinstitutioner, foreninger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner på Vestegnen.

I år finder den store Åbningsfest sted i Albertslund lørdag den 6. september kl. 14. Festlighederne starter i Albertslund Centrum med dans og overraskelser og fortsætter med et hiphop-optog til festivalkonceptet Stort Brændbart omkring Forbrændingen. Her er loppemarked med mulighed for finurlige fund, lækker mad og en scene med dugfriske danske bands. Om aftenen rykker festen ind i Forbrændingen, hvor Klumben og Raske Penge giver koncert. Der er gratis entré til alle aktiviteter, undtagen koncerten om aftenen, som koster 120 kr.

”Vestegnen rummer så mange forskellige oplevelser, fra smuk natur til spændende kulturmøder. Jeg er stolt over det flotte program og glæder mig til rigtige mange gode oplevelser i Vestegnens Kulturuge sammen med alle vores borgere”, siger Helle Adelborg, Borgmester i Hvidovre og formand for Vestegnens Kulturinvesteringsråd.

Programmet kan fås i en trykt udgave på Vestegnskommunernes biblioteker og rådhuse, og kan desuden læses og downloades her.

Programmet findes også i digital udgave, som opdateres med nye aktiviteter helt op til Kulturugens start. Det er også her, du kan tjekke evt. ændringer i aktiviteterne. Find det digitale program her.

Kontakt: Vestegnens Kulturuge, projektleder Signe Ejerskov, sie@vallensbaek.dk, 5154 6094