Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Kan du fange Vestegnen #pådenandenside?

I forbindelse med Vestegnens Kulturuge 2016 arrangerer fire vestegnsbiblioteker en Instagram-konkurrence med mulighed for at vinde 5.000 kr.
30. august 2016

Er du Vestegnens ukronede Instagram'er? Og kan du fange et fantastisk billede af Vestegnen under temaet 'PÅ DEN ANDEN SIDE'? Fra den 1.-30. september kan du deltage i fotokonkurrencen 'På den anden side – Billeder fra Vestegnen'. Konkurrencen er arrangeret af vestegnsbibliotekerne i Hvidovre, Vallensbæk, Albertslund og Ishøj og en del af Vestegnens Kulturuge 2016.

Sådan deltager du
For at være med i konkurrencen skal du tage et billede på Vestegnen under overskriften ”På den anden side”, som er kulturugens tema i år. Du har kunstnerisk frihed til at fortolke overskriften som du vil.  Derefter oploades billedet til Instagram og forsynes med mindst disse to hashtags: #vestegn16, #pådenandensidefoto. Du må også meget gerne hashtagge den by, som billedet er taget i. Så er du med i konkurrencen om flotte præmier og ikke mindst den store ære. Din Instagram-profil skal være åben, for at dine billeder kan ses og du kan deltage i konkurrencen. Du kan ændre dette under 'rediger profil' - 'billeder er private'. 

Kolde kontanter og kulturpræmier på højkant
Det er ikke kun æren der er på spil i fotokonkurrencen. Førstepladsen bliver præmieret med 5.000 kr., som kan bruges til lige det man synes man mangler. Til 2. og 3. pladsen er der hhv. Kulturoplevelsespakker og Kulturoplevelser på højkant. Fotograf Jørgen Bresson fra Fotoakrobaterne i Vallensbæk vil fungere som dommer i konkurrencen. Vinderne bliver fundet i den første uge af oktober og får direkte besked via Instagram. Præmieoverrækkelsen finder sted lørdag den 8. oktober kl. 13.30 på Ishøj Bibliotek. 

Læs mere om konkurrencen og reglerne HER.

Kontaktinformation: Wenche Andreasen, wca@ishoj.dk eller Line Lillevang Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder, 41061@ishoj.dk.